Borduren en opdrukken in arnhem Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw emblem voor mij ontworpen puur uit passie.

Wil je meer weten above de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen? Neem dan Get hold of met mij op voor persoonlijk advies en ontdek hoe ik jouw kleding kan verfraaien satisfied vakkundig borduurwerk. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je kleding een echt visitekaartje!

Let op de grootte: Ik zorg dat het ontwerp in verhouding staat tot het kledingstuk. Te groot of te klein kan de uitstraling negatief beïnvloeden.

Het personaliseren van kleding satisfied borduurwerk is een ambacht dat al eeuwenlang wordt beoefend. Tegenwoordig combineert deze techniek traditionele vaardigheden satisfied moderne technologie. Bij het borduren van kleding wordt een ontwerp satisfied naald en draad in de stof aangebracht, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige afwerking.

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het commence goed meegedacht above het bedrukken van onze kleding met logo's.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste logo te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Kies complementaire kleuren: Ik selecteer draadkleuren die goed passen bij de kleur van de kleding en je merkidentiteit.

Onwijs lieve eigenaar! Tremendous goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben super goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Na een paar afspraken is het emblem opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Experienced mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Kies de juiste stof: Niet alle materialen zijn even geschikt read more voor borduren. Katoen, polyester en fleece werken around het algemeen goed.

Door de exclusieve uitstraling wordt het tegenwoordig vooral op kleding toegepast. U kunt de ‘seem’ van uw bedrijf, vereniging of instelling nog meer accentueren doorway de kleding te voorzien van uw eigen symbol. Of u laat een geboorte-/verjaardagscadeau van een naam voorzien.

Voordat ik uw emblem borduur krijgt u altijd eerst een proef te zien. U kunt langskomen of, ik stuur u een foto of de proeflap.

Deze methode is ideaal voor het aanbrengen van symbol’s, namen of layouts op assorted kledingstukken zoals polo’s, jassen en hoodies. Het grote voordeel van borduren is dat het resultaat bestand is tegen veelvuldig wassen en dragen, waardoor je lang kunt genieten van je gepersonaliseerde merchandise.

Report this wiki page